De dagen van klassiek top down leiding geven zijn geteld. Medewerkers hebben leiderschap nodig, niet een chef die bureaucratisch te werk gaat, van op afstand beveelt of controleert of, erger nog, afwezig is en teams aan hun lot overlaat vanuit het adagio “zelfsturend moet het zijn!”

We weten steeds beter hoe het niet moet, maar daarmee nog niet hoe het wel moet. Start to lead is een programma om startende leidinggevenden de juiste mindset en tools mee te geven. Het is ook een ambitieus project om rond dit nieuwe idee van leiding geven een draagvlak op te bouwen en samen te werken. Start to lead is niet iets dat je stand alone doet.

Tijdens deze kick off sessie  op 1 december om 18u30 verzamelen we mogelijke deelnemers, organisaties die dit willen omarmen, specialisten die hieraan zullen meewerken zoals Karen Wouters en Koen Marichal. We stellen het prototype van de opleiding voor, duiken samen in de ervaring en maken ons klaar voor de lancering van dit nieuwe initiatief van Antwerp Management School.

Voor alle informatie: contacteer Olivia.Teetaert@ams.ac.be.

Share on: