Gedeeld leiderschap heeft sterke waarden nodig. In deze sessie op 5 december bekijken we hoe waarden ingezet kunnen worden en laten we ook enkele cases aan het woord. We staan ook stil bij de lessons learned van de Leader Gathering en het programma voor volgend jaar.

We verwelkomen Drs. Kathleen Vangronsvelt.  Kathleen heeft ervaring als HR manager, consultant en doet de laatste drie jaar onderzoek over hoe medewerkers omgaan met waarden en waardenconflicten, onder meer bij Colruyt. We bekijken ook de case van Thomas More, kampioen in gedeeld leiderschap en de sessie gaat ook bij hen door in Mechelen.

TFLI labs zijn exclusief ontworpen voor TFLI kennisaandeelhouders. In het lab stellen we scherp op een leiderschapsthema en creëren we ruimte voor verdieping en ervaringsuitwisseling tussen beoefenaars van gedeeld leiderschap. Samen met de co-creatie van een dialoog tussen leiders aan de top en de jaarlijkse leader gathering exploreren en bouwen TFLI aandeelhouders leiderschapscapaciteit in organisaties en samenleving. Meer info? Contacteer koen.marichal@ams.ac.be

Share on: